Vochtschade

Vochtschade herstel is ook een van de werkzaamheden waarin Camper Profi is gespecialiseerd. Laat regelmatig uw camper controleren op vocht doormiddel van een vochtmeting. 

Vochtschade komt meestal aan het licht door vochtmeting. Mocht er vocht gemeten worden, dan is het belangrijk een inschatting te maken hoever de camper is aangetast. Met de klant word een plan van aanpak opgesteld, hoe de schade vakkundig te herstellen. De inbouw word waar nodig gedemonteerd zodat de wanden van binnen uit gerepareerd kunne worden. 

Aangetast hout en isolatie worden verwijderd en vervangen door nieuwe materialen. De wanden worden indien mogelijk weer afgewerkt met de originele beplating. 

Als de wanden hersteld zijn kan de inbouw weer herplaats worden. Zeker zo belangrijk dan de reparatie zelf, is het opsporen van de oorzaak en deze ook te verhelpen. Vaak is verouderde kit of een kleine beschadiging de oorzaak van de lekkage. Daarom is het belangrijk om deze oude kitnaden en raam/dakluik afdichtingen tijdig te laten controleren en vervangen.

Neem contact op om te kijken naar de mogelijkheden!